Vacature Zorgcoördinator

Zorgcoördinator in Dordrecht

Zorgcoördinator - NOK Dordrecht (24 uur per week)

Jouw werk maakt het verschil in het leven van onze patiënten.

Direct solliciteren

De NOK opent begin 2024 haar 11 e kliniek in Nederland! Met trots kunnen we melden dat hiermee de continuïteit van bariatrie in Zuid-Holland gewaarborgd is.

Wij zijn op zoek naar ons visitekaartje. Voor onze nieuw te openen kliniek in de omgeving van Dordrecht, zijn wij per direct op zoek naar een zorgcoördinator voor 24 uur per week.

Nederlandse Obesitas Kliniek
De Nederlandse Obesitas Kliniek (NOK) is de grootste en meest gespecialiseerde zelfstandige kliniek in Nederland voor behandeling van mensen met ernstig overgewicht (ook wel morbide obesitas genoemd). Al meer dan 25 jaar begeleiden wij mensen met veel succes naar een gezonder gewicht door middel van een bariatrische ingreep in combinatie met leefstijlbegeleiding.
Vanaf begin 2024 zijn we dus ook actief in de regio Zuid-Holland. Ziekenhuizen in de regio voeren de operaties uit en NOK Dordrecht begeleidt de patiënten in het voor- en natraject.

Functie
Als zorgcoördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele logistieke en administratieve proces van de behandeltrajecten van patiënten, van de aanmelding tot en met de afronding. Affiniteit met (OK) planning en administratie moeten onderdeel zijn van jouw DNA, want dit omvat namelijk een groot deel van jouw takenpakket. Daarnaast verzorg je de eerste oriënterende groepsvoorlichting met patiënten, ontvangt de patiënten tijdens de screening en verzorgt de correspondentie omtrent het traject. Kortom, jij bent ons visitekaartje.

Wat breng je mee?

Jij
Beschikt over HBO werk-, en denkniveau en hebt enkele jaren relevante werkervaring en affiniteit met de zorg, bijvoorbeeld als zorgcoördinator, planner, medisch secretaresse, doktersassistente, back-office manager, een administratieve functie met zorgaffiniteit of een zorgfunctie met organisatorische en administratieve affiniteit. Daarnaast heb je ervaring in het geven van presentaties en bij voorkeur basiskennis van morbide obesitas en motivational interviewing. Je doet je werk proactief, enthousiast en je houdt makkelijk overzicht. Je bent digitaal vaardig en je hebt ruime ervaring met complexe planningen (zoals een OK planning). Integriteit, discretie en tact zijn jou op het lijf geschreven. Daarnaast deins jij niet terug voor nieuwe/onbekende situaties en wil je samen met het nieuwe team een succes maken van deze nieuwe locatie.

Wij

  • zijn de expert op het gebied van bariatrie in Nederland;
  • werken multidisciplinair;
  • hebben zeer goede behandelresultaten;
  • zijn zeer betrokken bij elkaar en onze patiënten;
  • bieden jou werkzaamheden met een regelmatig karakter, wat betekent dat je op kantoortijden werkt.
  • Bieden jou een veelzijdige, uitdagende functie in een nog nieuw te vormen team waarin we gaan voor een professionele en informele sfeer.

De functie is ingeschaald in cao ZKN FWG 35. Daarnaast bieden we een prima pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en goede voorzieningen op het vlak van pensioen,
ziektekosten en scholing.


Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met () via of solliciteer hieronder direct
door het uploaden van je cv en motivatiebrief t.a.v. Sharonna van Lunteren (HR adviseur).


Maak jij het verschil?

NOK

Wat krijg je van ons?

Icoon Expert

Opleidingen en
trainingen op onze
NOK Academy


Direct online solliciteren

Zorgcoördinator - NOK Dordrecht (24 uur per week)

De NOK opent begin 2024 haar 11e kliniek in Nederland! Met trots kunnen we melden dat hiermee de continuïteit van bariatrie in Zuid-Holland gewaarborgd is. Wij zijn op zoek naar...Functie:zorgcoördinator
Startdatum:16-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6777 – 6777
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zwijndrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zwijndrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Zorgcoördinator Obesitas Kliniek 16-02-2024

Bekijk ook andere vacatures