Vacature Vrachtwagenchauffeur C

Vrachtwagenchauffeur C in Ridderkerk

Wie is de opdrachtgever?

Als vrachtwagenchauffeur C bij onze opdrachtgever heb je het goed voor elkaar! Je komt te werken bij een sociaal, stabiele werkgever waar je goed wordt begeleid. Onze opdrachtgever heeft meerdere standplaatsen in Nederland en voor de standplaatsen Rotterdam Europoort/Maassluis zijn wij nu op zoek naar jou! 

Wat ga jij doen?

Je begint de dag met de controle van je betonmixer. Vervolgens mag je de wagen laden en kun je de zending afleveren op het gewenste afleverpunt. Bij aankomst op het losadres instrueert de uitvoerder je naar de plek waar je de wagen mag lossen. Daarna rijd je weer terug naar de centrale. Hier staat de volgende route op je te wachten. Wanneer je terugkomt van de laatste route, spoel je de betonmixer goed af om te voorkomen dat het beton in de wagen opdroogt. Je werkdagen zijn van  maandag tot en met vrijdag en je begint rond de klok van 06:00/07:00 uur.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Wij zijn op zoek naar een vrachtwagenchauffeur betonmixer die in het bezit is van zijn rijbewijs C. Je hebt al ervaring of wilt die graag opdoen. We bieden hiervoor een interne opleiding, waarbij een mentorchauffeur je opleidt tot vrachtwagenchauffeur betonmixer. Ook kun je via ons je VCA behalen als je dit certificaat nog niet hebt. Zie jij dit helemaal zitten en ben je een harde werker? Reageer dan snel door jouw cv te sturen naar info@iqselect.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0180-745747.Functie:Betonmixer, Vrachtwagenchauffeur C
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zwijndrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zwijndrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vrachtwagenchauffeur C IQ Select 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures