Uniek concert in de Oude kerk Zwijndrecht

Uniek concert in de Oude kerk Zwijndrecht

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Zwijndrecht en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Muziek voor Elkaar heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-05-27:  Op vrijdagavond 31 mei aanstaande organiseert Stichting 'Muziek voor Elkaar' een uniek concert in de Oude kerk te Zwijndrecht.

Muzikale medewerking wordt verleend door 'At Once', het muzikale Urker zangtrio bestaande uit Jaap Kramer, Jacob Schenk en Marco Hoorn. De mannen combineren Klassieke gospels met speciaal voor de groep geschreven stukken. Afwisseling, ontroering, herkenning en muzikale verrassingen kunnen bezoekers van hen verwachten. Als bijzondere gast zal Tenira Sturm, mezzosopraan optreden. Muzikaal worden zij begeleid door het Trio Lenselink wat bestaat uit Sylvia Maessen - contrabas, Mark Wester - slagwerk en Jan Lenslink piano.

De avond begint om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 uur geopend. De toegang aan de kerk bedraagt €5 en kinderen t/m 12 jaar betalen €2,50. Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar via www.koopjekaartje.nl..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Muziek voor Elkaar.

Deel dit bericht:

Redactie Zwijndrechtkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Zwijndrechtkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Uniek concert in de Oude kerk Zwijndrecht

Nog meer externe nieuwsberichten