Twee uitzonderlijke Zwijndrechtse vrouwen in Bibliotheek AanZet Walburg tijdens de Boekenweek.

Twee uitzonderlijke Zwijndrechtse vrouwen in Bibliotheek AanZet Walburg tijdens de Boekenweek.

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Zwijndrecht en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Elvira van Bochove heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-03-12:  Op woensdag 20 maart komen Suéli Schenkel-Oosterhuis en Jeanine Schot-Schuil voor een Koffie met... in de bibliotheek tussen 10.00 en 11.30 uur.

Het gezinsleven van Suéli is het onderwerp van een reportage van fotograaf Jeanine, die de komende maand te zien is. Aanleiding hiervoor is het thema van de Boekenweek "Bij ons in de familie".

Suéli en haar man Sander vormen met zoontjes Caeden en Colin, pleegzoon Nasser en zijn broer Ibrahim uit Syrië een hecht gezin. Zij komt delen hoe bijzonder en hoe gewoon hun dagelijks leven is, aan de hand van de foto's.

Aanvullend zal Jeanine vertellen over haar werkwijze. Het vastleggen van de normale bezigheden van families is een belangrijke kracht in haar werk. De chaos in de ochtend, een wandelingetje naar de speeltuin, voetbaltraining, het bedritueel. Kleine, waardevolle momenten.

De foto's zijn te zien van 16 maart tot en met 22 april in vestiging Walburg, Norderstedtplein 8, Zwijndrecht. De Boekenweek is van 16 tot en met 24 maart..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Elvira van Bochove.

Deel dit bericht:

Redactie Zwijndrechtkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Zwijndrechtkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Twee uitzonderlijke Zwijndrechtse vrouwen in Bibliotheek AanZet Walburg tijdens de Boekenweek.

Nog meer externe nieuwsberichten