Toestemming voor het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw en het aanleggen van een uitrit, Houtkopersstraat 6, 3334KD Zwijndrecht

Aanvraag voor bouwvergunningomgevingsvergunning

De gemeente Zwijndrecht heeft een Omgevingsvergunning verleend en geeft hiermee toestemming voor het bouwen van een bedrijfsverzamelgebouw en het aanleggen van een uitrit op locatie Houtkopersstraat 6, 3334KD Zwijndrecht. Het betreft de volgende activiteit(en): •het bouwen van een bouwwerk •het aanleggen of veranderen van een in- of uitrit Waarom publiceert de gemeente Zwijndrecht dit bericht? Met dit bericht laat de gemeente Zwijndrecht u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent. Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt de gemeente Zwijndrecht tot 4 maart 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning in het [naam locatie] bekijken. Bezoek voor de openingstijden en het adres van de gemeente Zwijndrecht de website www.zwijndrecht.nl. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 14 078. Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de Rechtbank Rotterdam vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat gemeente Zwijndrecht een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 362 60 00. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zwijndrecht. Bekijk alle Bekendmakingen Zwijndrecht in .

https://zwijndrechtkrant.nl/bekendmakingen-zwijndrecht/

Deel dit bericht:

Redactie Zwijndrechtkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zwijndrechtkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zwijndrecht.

Gerelateerde berichten