Vacature Senior Werkvoorbereider Funderingen

Senior Werkvoorbereider Funderingen in Dordrecht

Senior Werkvoorbereider funderingen

Solliciteer via WhatsApp

Senior Werkvoorbereider funderingen

Dordrecht, Nederland

Solliciteer op deze job

Solliciteer via WhatsApp

Senior Werkvoorbereider funderingen

Als ervaren werkvoorbereider bij VSF draag je bij aan het realiseren van projecten alsherstel Prinses Margriettunnel in de A7enPaleis Het Loo.

Je draagt in zowel de realisatiefase als tenderfase bij aan de voorbereiding van een project. Jij bepaalt mede wat de meest efficiënte werkmethode is en werkt deze uit. Hierbij maak je gebruik van verschillende BIM mogelijkheden en houd je daarbij aan de gestelde eisen. Over BIM gesproken: binnen onze organisatie gaan de ontwikkelingen op het gebied van BIM, 4D en BI-tooling razendsnel. Interesse hierin vinden we belangrijk.

Verder rapporteer je over het project en waar nodig stuur je bij opdat het ontwerp en de realisatie van je project goed verloopt en de gestelde doelstellingen worden gerealiseerd. Daarnaast ben je continu op zoek naar verbeteringen, draagt hierbij ons SSB (Lean) gedachtengoed uit (Samen Slimmer Bouwen) en implementeert deze op je project en binnen onze organisatie.

Ten slotte is veiligheid één van onze kernwaarden. Je levert vanuit jouw positie een positieve bijdrage aan onze WAVE-waarden (Wees Alert, Veiligheid Eerst), zodat onze projecten op een veilige manier worden gerealiseerd en iedereen veilig thuiskomt. Hierin stimuleer je andere collega's, waaronder de bouwplaatsmedewerkers die je aanstuurt, hetzelfde te doen. We werken veilig, of we werken niet!

Bij ons kun je rekenen op:

 • een bruto maandsalaris (o.b.v. 40 uur) tot € 5.009,00 - op basis van je achtergrond en ervaring;
 • een duurzaam inzetbaarheidsbudget dat we maandelijks uitkeren. Dit is ca. 2% van je maandsalaris;
 • 30 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur). Zo kun je al je vakantiedromen waarmaken;
 • een individueel budget. Dit wordt standaard met je salaris uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om de (in totaal) 13 vakantiedagen op te nemen;
 • een telefoon, laptop en een leaseauto;
 • meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, onder andere via onze Infra- en VolkerWessels Academy;
 • niet verplichte, maar wel leuke activiteiten met de business units, vakgroepen en met heel het bedrijf (zoals Prison Escape, zomer barbecue en karten);
 • andere secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw & Infra.

Kunnen wij ook op jou rekenen?

 • Minimaal 4 jaar ervaring als werkvoorbereider;
 • Een afgeronde opleiding op mbo of hoger niveau, bij voorkeur een civieltechnische achtergrond.

Klinkt goed! Wat nu?

Wil je eerst informeel kennismaken met een vakcollega voordat je besluit te solliciteren of heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Fabiënne Weijland, , door te bellen of via WhatsApp een bericht te sturen naar .

Ons bedrijf

VSF, onderdeel van Van Hattum en Blankevoort, is gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van zwaar en/of gecompliceerd funderingswerk. We beschikken over specialistisch (drijvend) materieel, waarmee de funderingswerken worden gerealiseerd. VSF is betrokken bij veel vooraanstaande infrawerken waarin de meest uiteenlopende funderingstechnieken worden toegepast. Kijk voor een kleine impressie eens op onze website .Functie:werkvoorbereider
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:5009 – 5009
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zwijndrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zwijndrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Senior Werkvoorbereider Funderingen VolkerRail 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures