Vacature Senior Uitvoerder Funderingen

Senior Uitvoerder Funderingen in Dordrecht

Senior uitvoerder funderingen

Solliciteer via WhatsApp

Senior uitvoerder funderingen

Dordrecht, Nederland

Solliciteer op deze job

Solliciteer via WhatsApp

Senior uitvoerder funderingen

Als ervaren uitvoerder voor VSF realiseer je projecten alsherstel Prinses Margriettunnel in de A7enPaleis Het Loo.

Binnen een project zorg jij ervoor dat de uitvoering goed en volgens planning verloopt en maak je de verbinding binnen het projectteam. Dit maakt dat onze projecten op de juiste manier worden gerealiseerd. Je zorgt ervoor dat materiaal en materieel op tijd aanwezig is en behoudt overzicht van de ingekochte en gebruikte middelen, zodat iedereen het werk goed uit kan voeren.

Veiligheid is één van onze kernwaarden. Je levert vanuit jouw positie een positieve bijdrage aan onze WAVE-waarden (Wees Alert, Veiligheid Eerst), zodat onze projecten op een veilige manier worden gerealiseerd en iedereen veilig thuiskomt. Hierin stimuleer je andere collega's, waaronder de bouwplaatsmedewerkers die je aanstuurt, hetzelfde te doen. We werken veilig, of we werken niet!

Tot slot toon je ondernemerschap binnen je vakgebied en draag je met jouw kennis (middels de vakgroep) bij aan de ontwikkeling van uitvoering binnen de gehele organisatie. Samen leren en ontwikkelen we het best.

Bij ons kun je rekenen op:

 • een bruto maandsalaris (o.b.v. 40 uur) tot € 5.287,00 - op basis van je achtergrond en ervaring;
 • een duurzaam inzetbaarheidsbudget dat we maandelijks uitkeren. Dit is ca. 2% van je maandsalaris;
 • 30 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur). Zo kun je al je vakantiedromen waarmaken;
 • een individueel budget. Dit wordt standaard met je salaris uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om de (in totaal) 13 vakantiedagen op te nemen;
 • een telefoon, laptop en een leaseauto;
 • meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, onder andere via onze Infra- en VolkerWessels Academy;
 • niet verplichte, maar wel leuke activiteiten met de business units, vakgroepen en met heel het bedrijf (zoals Prison Escape, zomer barbecue en karten);
 • andere secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw & Infra.

Kunnen wij ook op jou rekenen?

 • Binnen VSF vinden we veiligheid erg belangrijk; we staan niet voor niets op trede 4 van de Veiligheidsladder! In je afwegingen neem je dit aspect dus altijd mee;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de uitvoering van civiele projecten, bij voorkeur funderingsprojecten;
 • Een afgeronde opleiding op mbo of hoger niveau, bij voorkeur een civieltechnische achtergrond.

Klinkt goed! Wat nu?

Wil je eerst informeel kennismaken met een vakcollega voordat je besluit te solliciteren of heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Fabiënne Weijland, , door te bellen of via WhatsApp een bericht te sturen naar .

Ons bedrijf

VSF, onderdeel van Van Hattum en Blankevoort, is gespecialiseerd in het ontwerp en de uitvoering van zwaar en/of gecompliceerd funderingswerk. We beschikken over specialistisch (drijvend) materieel, waarmee de funderingswerken worden gerealiseerd. VSF is betrokken bij veel vooraanstaande infrawerken waarin de meest uiteenlopende funderingstechnieken worden toegepast. Kijk voor een kleine impressie eens op onze website .Functie:uitvoerder funderingen
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:5287 – 5287
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zwijndrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zwijndrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Senior Uitvoerder Funderingen VolkerRail 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures