Vacature Salarisadministrateur

Salarisadministrateur in Zwijndrecht

Salarisadministrateur

Functional area: Human Resources

Country: Netherlands

City: Zwijndrecht

Company name: Atlas Copco Internationaal B.V.

Date of posting: Mar 3, 2024

Start jij binnenkort als Salarisadministrateur bij Atlas Copco?

De functie

Als Salarisadministrateur werk je vanuit ons kantoor in Zwijndrecht en draag je de verantwoordelijkheid voor een nauwkeurige salarisadministratie voor meerdere vestigingen en/of entiteiten. Dit omvat het verwerken van relevante mutaties en het waarborgen van correcte en tijdige maandelijkse salarisbetaling voor onze 450 medewerkers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig toepassen van wettelijke regelgeving, en voor het berekenen en muteren van pensioenen en verzekeringen.

Verder zorg je voor de juiste aangifte van loonbelasting en afdracht van sociale premies. Je fungeert als aanspreekpunt voor de Business Controller en accountants met betrekking tot journaalposten. Ook ben je betrokken bij de berekening en betaling van speciale uitkeringen en beantwoord je vragen van medewerkers over de salarisberekening. Je stelt werkgeversverklaringen en jaaropgaven op voor pensioenfondsen, verzekeringen en medewerkers.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de verwerking en uitbetaling van declaraties en fungeer je als vraagbaak voor de directie. Je levert diverse rapportages en informatie en regelt zaken met de Belastingdienst, zoals de 30% regeling, hypotax en A1 formulieren.

Vaardigheden en ervaring

  • HBO werk- en denkniveau aangevuld met een PDL-opleiding .
  • Een gedegen kennis van salarisadministratie, sociale en fiscale wet- en regelgeving en administratiesystemen.
  • Collectieve arbeidsvoorwaarden van Metalektro, Metaal en Techniek en Technische Groothandel.
  • Je hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie.
  • Ervaring met ADP Perman is een pré.

Passen we goed bij elkaar?

Accuratesse en discretie zijn vereist voor de uitoefening van deze functie, evenals uitstekende sociale vaardigheden. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Je kunt uitstekend overweg met Word en Excel. Voor deze functie zoeken wij een flexibel persoon met sterke communicatieve vaardigheden en een mensgerichte houding. Daarnaast woon je bij voorkeur in de nabije omgeving.

Kies je carrière bij ons!

Atlas Copco is een internationale organisatie, ben je ambitieus en wil je doorgroeien? Dan is 'the sky the limit'. Wij bieden veelzijdigheid, internationale doorgroeimogelijkheden, scholing en opleiding. Ook bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. We zijn een dynamisch bedrijf met een prettige werksfeer en een open cultuur.

Aanvullende informatie
Deze vacature wordt niet ingevuld middels werving- en selectiebureaus. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse?

Heb je vragen of wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met , .

De organisatie

Atlas Copco is wereldwijd een toonaangevende aanbieder van duurzame productiviteitsoplossingen. De Atlas Copco-group biedt zijn klanten innovatieve compressoren, vacuüm-oplossingen, luchtbehandelings- en gasscheidingssystemen, constructieapparatuur, industrieel gereedschap en montagesystemen. Atlas Copco ontwikkelt producten en diensten met het oog op productiviteit, energie-efficiëntie, veiligheid en ergonomie.

Functie:salarisadministrateur
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zwijndrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zwijndrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Salarisadministrateur Atlas Copco Nederland 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures