Jan uit Zwijndrecht deelt zijn ervaringen met duurzaam wonen tijdens een thematour

Jan uit Zwijndrecht deelt zijn ervaringen met duurzaam wonen tijdens een thematour

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Zwijndrecht en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Anniek Rijksen heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-03-08:  Zwijndrecht – Waar komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van een woning? Huiseigenaar Jan uit Zwijndrecht heeft daar ervaring mee en deelt graag zijn tips met anderen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op woensdag 13 maart om 19:30 bij Jan voor een thematour. Aanmelden kan gratis via de website van de Nationale Duurzame Huizen Route.

Tijdens een thematour geven huiseigenaren een rondleiding door hun woning en vertellen zij meer over een duurzaam thema, bijvoorbeeld over aardgasvrij wonen of de warmtepomp. Zo krijgen bezoekers de kans om duurzame maatregelen in de praktijk te zien en al hun vragen te stellen aan de bewoners. De thematour van huiseigenaar Jan gaat over energiezuinig wonen met huisautomatisering.

Aanmelden voor thematour

Inschrijven voor deze of andere thematours kan via: www.duurzamehuizenroute.nl/thematours. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Over de Nationale Duurzame Huizen Route

De Nationale Duurzame Huizen Route wordt ondersteund door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, 133 gemeenten en provincies..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Anniek Rijksen.

Deel dit bericht:

Redactie Zwijndrechtkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Zwijndrechtkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Jan uit Zwijndrecht deelt zijn ervaringen met duurzaam wonen tijdens een thematour

Nog meer externe nieuwsberichten