GEMEENTEBLADKennisgeving termijnverlenging Z2023-00000378, Parklaan 1, 3335LM Zwijndrecht

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Gemeente Zwijndrecht heeft besloten om de beslistermijn voor de aanvraag met zaaknummer Z2023-00000378 voor een Omgevingsvergunning op locatie Parklaan 1, 3335LM Zwijndrecht te verlengen. De aanvraag betreft de volgende activiteit(en):•het bouwen van een bouwwerkWaarom publiceert gemeente Zwijndrecht dit bericht?RX-00001 Met dit bericht laat gemeente Zwijndrecht u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. De bekendmaking van de verlenging van de beslistermijn heeft uitsluitend een informatief karakter. Tegen de verlenging kunt u geen zienswijze of bezwaar indienen.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zwijndrecht. Bekijk alle Bekendmakingen Zwijndrecht in .

https://zwijndrechtkrant.nl/bekendmakingen-zwijndrecht/

Deel dit bericht:

Redactie Zwijndrechtkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zwijndrechtkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zwijndrecht.

Gerelateerde berichten