GEMEENTEBLADAanvraag vergunning het brandveilig gebruiken van het pand, van Karnebeekpad 5, 3332CS Zwijndrecht

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De gemeente Zwijndrecht heeft een aanvraag voor een Omgevingsvergunning ontvangen voor het brandveilig gebruiken van het pand op locatie van Karnebeekpad 5, 3332CS Zwijndrecht. Het betreft de volgende activiteit(en):•het brandveilig gebruiken De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000437.Waarom publiceert de gemeente Zwijndrecht dit bericht? Een Omgevingsvergunning wordt bij gemeente Zwijndrecht aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat gemeente Zwijndrecht u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.Wanneer neemt gemeente Zwijndrecht een besluit over de aanvraag van de vergunning?Waarschijnlijk neemt gemeente Zwijndrecht voor 21 mei 2024 een definitief besluit over de aanvraag van de vergunning. Als gemeente Zwijndrecht van plan is de vergunning te verlenen, publiceert gemeente Zwijndrecht daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die gemeente Zwijndrecht van plan is te verlenen bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met gemeente Zwijndrecht. Dit kan via het telefoonnummer 14 078.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Zwijndrecht. Bekijk alle Bekendmakingen Zwijndrecht in .

https://zwijndrechtkrant.nl/bekendmakingen-zwijndrecht/

Deel dit bericht:

Redactie Zwijndrechtkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Zwijndrechtkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Zwijndrecht.

Gerelateerde berichten