Vacature Gastvrouw

Gastvrouw in Capelle aan den Ijssel

Gastvrouw of -heer

In het kort

Het is een komen en gaan. Altijd wat te doen. Familie over de vloer of een bezorgde partner. Een bewoner die het even niet weet of een praatje over niks. Als Gastvrouw of -heer ben jij het middelpunt. Of de spil. Sta je altijd voor de mensen klaar. Overal. Daarom zoekt Aafje jou!


assignment_ind Verpleeghuis

location_city Roo van Capelle

pin_drop Capelle aan den IJssel

timer 4 uur

savings FWG 20 € 2.236 - 2.772

Werken in een van onze huizen betekent altijd gezelligheid en rumoer. Nooit is het saai en altijd is er wel iets te doen. Als gastvrouw of -heer zit het organiseren en regelen in je bloed. Houd je ervan om samen met vrijwilligers, collega's en mantelzorgers een prettig thuis te creëren. Uiteraard krijg je daar veel voor terug.

Om te beginnen een flexibele werkgever die meedenkt. Oplossingen zoekt. Daarnaast kijken we naar wat jij nodig hebt om je werk goed te doen. Steunen we met cursussen en trainingen. En tot slot bieden we dag in, dag uit wat onbetaalbaar is: het contact met de mensen en hun dagelijkse dingetjes. Dat is waar we het samen voor doen!

De werkzaamheden bestaan onder andere uit lichte huishoudelijke werkzaamheden en het bestellen en verzorgen van eten en drinken. Het is belangrijk dat je kunt koken en bekend bent met de aziatisch keuken.


Dit breng jij mee:

  • Affiniteit met ouderen;
  • Ervaring is fijn. Heb jij geen ervaring? Geen probleem, wij leiden je op!
  • Een flinke dosis positiviteit en gezelligheid.

Ken jij de ideale kandidaat?

Deel dan deze vacature in jouw netwerk

Solliciteer direct

Werken in een verpleeghuis

In het verpleeghuis wonen ouderen die dag en nacht zorg en begeleiding nodig hebben. En jij helpt ze daarbij! Misschien geef je huishoudelijke ondersteuning, hulp bij persoonlijke verzorging of specialistische verpleging. Misschien verzorg jij wel de maaltijden of begeleid je verschillende activiteiten. In een Aafje verpleeghuis kun je alle kanten op!

Wat bieden wij jou?

Iedereen is anders en daarom gaan we op zoek naar wat het beste bij jou past om een goede balans in je werk en privé leven te vinden. Daarnaast biedt Aafje jou een prettige werksfeer, een goed salaris volgens de cao VVT en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Is Gastvrouw of -heer de droombaan voor jou?

Solliciteer dan direct! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken waar je mogelijk als Gastvrouw of -heer aan de slag kunt gaan!

Over Aafje

Aafje is een zorgorganisatie in Rotterdam, Dordrecht en omstreken. Bij Aafje kunnen ouderen wonen, revalideren en logeren. Ook biedt Aafje thuiszorg en vele activiteiten in de wijk, waaronder dagbesteding.Functie:gastvrouw
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 4

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zwijndrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zwijndrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Gastvrouw Aafje 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures