Familieopstellingen in Bibliotheek Walburg

Familieopstellingen in Bibliotheek Walburg

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Zwijndrecht en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Elvira van Bochove heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-05-08:  Woensdagochtend 15 mei tussen 10 en half 12 komt Sandy Wagner van Puur systemisch werk op de koffie bij de bieb. Familieopstellingen winnen aan populariteit, maar wat is een opstelling eigenlijk en wanneer kies je ervoor om deze werkvorm in te zetten?

Een familiesysteem is een sociaal systeem waarvan de leden diep met elkaar verbonden zijn en elkaar ( onbewust) beïnvloeden, door de generaties heen. De plek die je daarin inneemt hangt nauw samen met de plek die je later in je leven in andere sociale systemen inneemt. Belastende of belemmerende patronen die hun oorsprong vinden in het familiesysteem herhalen zich vaak in andere systemen zoals een vriendenclub, klas, sportclub, relatie, huidige gezin, organisatie, team, stichting , enzovoort.

Sandy neemt je een stukje mee in de werking van het familiesysteem, mogelijke dynamieken die kunnen spelen, opstellingen, het genogram en wat je te doen staat om een belast systeem te ontstijgen, zodat het jou én de generaties na jou goed kan gaan.

Bibliotheek AanZet Zwijndrecht Walburg, Norderstedtplein 8..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Elvira van Bochove.

Deel dit bericht:

Redactie Zwijndrechtkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Zwijndrechtkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Familieopstellingen in Bibliotheek Walburg

Nog meer externe nieuwsberichten