Vacature Docent AVO

Docent AVO in Dordrecht

Past Yulius bij jou?

Docent AVO

40 uur

HBO

Dordrecht

€ 3.321 - € 5.862

Solliciteer direct Arbeidsvoorwaarden

Waar kom je te werken?

Het Drechtster College verzorgt onderwijs aan leerlingen van 12 tot 18 jaar, die onderwijsbelemmeringen hebben ten gevolge van psychiatrische-, gedrags- en leerproblematiek. De leerlingen zijn thuiswonend en/of in behandeling bij Yulius zorg of bij Auriga (een orthopedagogisch behandelcentrum waar de school intensief mee samenwerkt).

Werken op het Drechtster College brengt uitdaging met zich mee. Het Drechtster College is een dynamische werkplek en wil graag kwalitatief hoogwaardig onderwijs bieden en met oog voor ieder individueel kind. Hiervoor gebruiken we waar mogelijk een integrale aanpak. Door samen te werken met instellingen voor zorg, arbeidstoeleiding/-begeleiding en andere onderwijsinstellingen, is het Drechtster College in staat om iedere leerling een passend onderwijs te bieden.

Jouw verantwoordelijkheden

Als AVO docent help je leerlingen om hun gevoelens te herkennen en te benoemen, om problemen op te lossen en om impulsief gedrag te beheersen. Dit alles in samenspraak met hun ouders en de gedragswetenschappelijke staf. Samen creëren jullie een pedagogisch klimaat waarin alle leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen.

Jouw lessen zullen vooral gericht zijn op didactische en praktische vaardigheden én op vaardigheden die gerelateerd zijn aan arbeid. Het Drechtster College bereidt de leerling (praktisch) voor op een zo goed mogelijke toekomst in de maatschappij; waarbij de individuele capaciteiten van de leerling uitgangspunt zijn. Op pedagogisch en didactisch gebied wordt planmatig en cyclisch gewerkt op het niveau van onderwijs, groep en het individu.

Vragen?

Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met de contactpersoon in de vacature. Met vragen over het sollicitatieproces, kun je terecht bij de afdeling recruitment:


Whatsapp:

Jouw kennis en vaardigheden

Ben jij innovatief en durf je out of the box te denken? Dan is deze functie op je lijf geschreven! Verder..

 • Ben je in het bezit van een afgeronde PABO opleiding of tweedegraads onderwijsbevoegdheid;
 • Leerbaar, bereid én in staat om te reflecteren op je eigen gedrag en handelen;
 • Bewust dat deze leerlingen meer nodig hebben dan enkel lesstof;
 • Bereid om samen met jouw collega's een productieve werkrelatie op te bouwen, zodat jullie leerlingen kunnen floreren.

Wat bieden wij

 • Jouw salariëring en rechtspositie zijn conform de cao-PO, schaal LC;
 • Je neemt deel aan de Champions League van het onderwijs;
 • Na je start en gedurende je loopbaan bij het Drechtster College wordt er ruimte geboden voor je begeleiding;
 • Werknemers krijgen een eigen mobiele telefoon en Chromebook. Elk lokaal beschikt over een digibord en wifi. Voor leerlingen zijn ook Chromebooks beschikbaar ter ondersteuning van het leerproces;
 • Begeleiding van nieuwe docenten wordt gestructureerd vormgegeven. Elke docent krijgt een buddy collega aangewezen en er vindt intensieve begeleiding vanuit de schoolleiding plaats;
 • Op schoolmiddelen wordt niet bezuinigd: als een docent iets nodig heeft om goed les te geven wordt dit geregeld.

is bereikbaar via:

Gesolliciteerd? Heb je in de tussentijd vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze recruiters.

Als we denken dat we een goede match zijn, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Je eerste gesprek heb je met de teammanager. Op deze manier krijg je meteen een goed beeld van de locatie, de afdeling en het team waarin je mogelijk komt te werken.

Afhankelijk van de functie volgt een tweede gesprek met bijvoorbeeld een collega uit je nieuwe team. Ben je benieuwd naar de locatie en het team waar je komt te werken? Een (halve) dag meelopen op de afdeling behoort tot de mogelijkheden. We vinden het belangrijk dat er wederzijds een goede match is.

Zijn we allebei enthousiast? Dan ontvang je van ons een passend aanbod. Je kunt je contract online tekenen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen als onze nieuwe collega!Functie:docent avo
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3321 – 5862
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zwijndrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zwijndrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Docent AVO Yulius 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures