Vacature Betontimmerman

Betontimmerman in Dordrecht

Van der Straaten

Betontimmerman

40 uren

Samen met je collega's de mooiste klussen doen. Zoals rioolzuiveringen, tunnels en deksloven. En het vervangen van houten sluisdeuren, remmingwerk en aanleg van houten steigers. Een baan als (beton)timmerman is afwisselender dan je denkt.

Dit ga je doen

Zonder een sterke constructie krijg je scheuren, lekkages en gevaarlijke situaties in bouwwerken. Jij maakt sterke betonconstructies. Die zijn vaak aan het water, soms in het water.

Dat doe je door:

 • Bekistingen van hout te maken, op basis van een bouwtekening.
 • Beton te storten en bekistingen verwijderen.
 • Montagewerk. Zoals het monteren van leuningen, of plaatsen van bruggen.
 • Te werken met hout en steen.

Zoals het renoveren van houten sluisdeuren, remmingwerk en aanleg van houten steigers. Of het maken van een kademuur, afgewerkt met natuursteen.

"Ik werk sinds 2001 als betontimmerman en ben als leerling betontimmerman begonnen. Ik heb al veel opleidingen en cursussen mogen doen. Zoals mijn vaarbewijzen, lascursussen en papieren voor leermeester.

"

Jacco van den Berge, betontimmerman

Werken bij van der Straaten

Misschien ken je onze gele sondeerauto's wel. Of heb je ons werk gezien: de installaties bij Kingfish, het herstel van de Flakkeese Spuisluis of Engelenburgerbrug in Dordrecht. Al meer dan 115 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van grond- weg- en waterbouw in Zuidwest-Nederland en Vlaanderen. Ons motto is: Als Van der Straaten het niet kan, dan kan niemand het.

Bij ons voelen alle 100 medewerkers zich een beetje eigenaar van het bedrijf. We willen het beste werk opleveren en zijn ontzettend trots op wat we bereiken. Van aanvraag tot uitvoering pakken we zelf aan. 60 collega's werken op locatie of in onze werkplaats en 40 in ons schitterende kantoor in Hansweert, pal aan de Westerschelde.

Door de vele specialismen is er volop ruimte voor ontwikkeling en groei in je loopbaan. En de werksfeer in je team? Die wordt door collega's beoordeeld met een 8,2. De combinatie met onze no nonsense cultuur van hard werken én loyaal zijn naar elkaar, zorgt ervoor dat veel collega's tot hun pensioen blijven.

Dit ben jij

Jij houdt van buiten werken, samen met een groep leuke collega's. En je steekt graag je handen uit de mouwen.

Verder ben je:

 • Nauwkeurig en praktisch ingesteld.
 • Vol motivatie om het vak uit te oefenen of te leren.

Jij ontvangt

Werkplezier. Je werkt samen met collega's die houden van een dolletje. En veel vrijheid. Je werkt op veel verschillende opdrachten en locaties.

Verder krijg je:

 • Een goed salaris volgens de Bouwcao.
 • Heb je al ervaring? Dan krijg je direct een vast dienstverband op basis van 40 uur per week.
 • Een goed ingerichte werkbus met goed gereedschap.
 • 48 vrije dagen op basis van 40 uur per week.
 • De kans om opleidingen en cursussen te volgen. Bijvoorbeeld een cursus leermeester of vaarpapieren.
 • Doorgroeimogelijkheden naar andere functies bij Van der Straaten.
 • Pensioenopbouw via BPF Bouw.

"De werksfeer bij Van der Straaten is altijd goed. De uitvoerders zijn betrokken en laten mij als betontimmerman ook meedenken in het bouwproces. Ik voel me gewaardeerd en kan mijn werkervaring hier goed kwijt.

"

Arnoud Verhagen, betontimmermanFunctie:betontimmerman
Startdatum:03-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zwijndrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zwijndrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Betontimmerman Van der Straaten Aannemingsmaatschappij 03-03-2024

Bekijk ook andere vacatures